top of page
Search

We starten weer!

Het waren super geweldige kampen. Met weemoed kijken we terug naar wat voorbij is. Maar niet getreurd: de vakantie is dan wel voorbij, maar dat betekent ook een nieuwe start van het scoutsjaar! Wij zijn blij en verheugd om ook dit jaar te kunnen starten met een fantastische leidingsploeg en geweldige kinderen!


Zet de volgende momenten alvast in je agenda:

  • Infoavond op vrijdag 13/09 Op vrijdag 13 september om 20h ben je welkom in het Paviljoen aan De Verrezen Heer in Berchem. We geven je graag wat informatie over wat je dit jaar van ons mag verwachten en antwoorden met plezier op al jullie vragen. Kom ons ontmoeten!

  • Startdag 21/09 Op zaterdag 21 september geven we dan echt het startsein! Om 12h worden jullie verwacht aan de parochie van De Verrezen Heer. Een picnic, ontmoeting, overgangen en spel vullen de namiddag en om 16h30 sluiten we af met een eucharistieviering. Wil je komen proeven van wat onze scouting inhoudt? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Vrijetijdsbijdrage voor leden van antwerpen

Elk kind en elke jongere heeft recht op vrije tijd. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten. De stad Antwerpen ondersteunt haar inwoners via de vrijetijdstoela

Comments


bottom of page